STN EN 14212: 2013 (83 5727), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Štandardná ultrafialová fluorescenčná metóda merania koncentrácie oxidu siričitého. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14212: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14212 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2014
Keywords: normy