STN EN 60898-1/A13: 2013 (35 4170), Elektrické príslušenstvo. Ističe na nadprúdové istenie domových a podobných inštalácií Časť 1 Ističe určené na prevádzku pri striedavom prúde. Zmena A13 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A13 STN EN 60898-1: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60898-1: 2003/A13: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy