STN 33 2000-5-559: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-559 Výber a stavba elektrických zariadení. Svietidlá a svetelné inštalácie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-559: 2012 v slovenskom jazyku