STN 33 2000-5-559: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-559 Výber a stavba elektrických zariadení. Svietidlá a svetelné inštalácie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-559: 2012 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-5-559 z júna 2006 v celom rozsahu. STN 33 2000-5-559 z júna 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 14. 3. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy