STN EN 50379-2: 2013 (33 5010), Požiadavky na prenosné elektrické prístroje určené na meranie parametrov spalín vykurovacích zariadení Časť 2 Požiadavky na prevádzkové vlastnosti prístrojov používaných pri povinných kontrolách a hodnoteniach - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50379-2: 2012