STN EN 50379-2: 2013 (33 5010), Požiadavky na prenosné elektrické prístroje určené na meranie parametrov spalín vykurovacích zariadení Časť 2 Požiadavky na prevádzkové vlastnosti prístrojov používaných pri povinných kontrolách a hodnoteniach - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50379-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50379-2 z februára 2005 v celom rozsahu. STN EN 50379-2 z februára 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 19. 3. 2015
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy