STN EN 50367: 2013 (36 2315), Dráhové aplikácie. Systémy odberu prúdu. Technické kritériá interakcie pantografového zberača a vrchného trolejového vedenia (na dosiahnutie voľného prístupu). - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50367: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50367 z decembra 2006 v celom rozsahu. STN EN 50367 z decembra 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 19. 3. 2015
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Dátum účinnosti opravy normy: december 2013
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2014
Keywords: normy