STN EN 1870-5 + A2: 2013 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 5 Kombinované stolové kotúčové píly/spodné skracovacie kotúčové píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-5: 2002 + A2: 2012