STN EN 1870-5 + A2: 2013 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 5 Kombinované stolové kotúčové píly/spodné skracovacie kotúčové píly (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-5: 2002 + A2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1870-5 + A1 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek, Michal Pivoňka, Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy