STN EN ISO 11403-2: 2013 (64 0010), Plasty. Získavanie a prezentácia porovnateľných viacbodových hodnôt Časť 2 Tepelné a spracovateľské vlastnosti (ISO 11403-2: 2012) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11403-2: 2012