STN EN ISO 11403-2: 2013 (64 0010), Plasty. Získavanie a prezentácia porovnateľných viacbodových hodnôt Časť 2 Tepelné a spracovateľské vlastnosti (ISO 11403-2: 2012) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11403-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11403-2 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy