STN EN 14992 + A1: 2013 (72 3015), Betónové prefabrikáty. Stenové prvky (Konsolidovaný text). - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 14992: 2007 + A1: 2012