STN EN 12504-2: 2013 (73 1303), Skúšanie betónu v konštrukciách Časť 2 Nedeštruktívne skúšanie. Stanovenie tvrdosti odrazovým tvrdomerom - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12504-2: 2012