STN EN 12504-2: 2013 (73 1303), Skúšanie betónu v konštrukciách Časť 2 Nedeštruktívne skúšanie. Stanovenie tvrdosti odrazovým tvrdomerom - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12504-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12504-2 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy