STN ISO 15686-1: 2013 (73 4005), Budovy a ich časti. Plánovanie životnosti Časť 1 Všeobecné princípy a rámec - Sternová, Zuzana; Kahalová, Daniela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 15686-1: 2011