STN ISO 15686-1: 2013 (73 4005), Budovy a ich časti. Plánovanie životnosti Časť 1 Všeobecné princípy a rámec - Sternová, Zuzana; Kahalová, Daniela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 112 Trvalá udržateľnosť výstavby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 15686-1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN ISO 15686-1 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zuzana Sternová, Daniela Kahalová. Technická komisia: TK 112 Trvalá udržateľnosť výstavby
Keywords: normy