STN EN 1078 + A1: 2013 (83 2145), Prilby pre cyklistov a používateľov skejtbordov a kolieskových korčúľ (Konsolidovaný text). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1078: 2012 + A1: 2012