STN EN 1078 + A1: 2013 (83 2145), Prilby pre cyklistov a používateľov skejtbordov a kolieskových korčúľ (Konsolidovaný text). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1078: 2012 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1078 z júla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy