STN EN 14052 + A1: 2013 (83 2175), Vysokoúčinné prilby používané v priemysle (Konsolidovaný text). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14052: 2012 + A1: 2012