STN EN 14052 + A1: 2013 (83 2175), Vysokoúčinné prilby používané v priemysle (Konsolidovaný text). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14052: 2012 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14052 z augusta 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy