STN ISO 6183: 2013 (92 0434), Zariadenia na ochranu pred požiarmi. Hasiace zariadenia na oxid uhličitý na použitie v stavebných objektoch. Projektovanie a inštalácia. - Toman, Boris; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 6183: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 6183 z decembra 1997 a spolu s STN EN ISO 5923 z marca 2013 nahrádza STN EN 25923 z októbra 1998
Spracovateľ: Boris Toman. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi
Keywords: normy