STN EN 60335-2-6/A12: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-6 Osobitné požiadavky na stabilné sporáky, varné panely, rúry a podobné spotrebiče. Zmena A12 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A12 STN EN 60335-2-6: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-6: 2003/A12: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy