STN EN 61057: 2003 (35 9714), Vysokozdvižné plošiny s izolačným ramenom na práce pod napätím nad 1 kV striedavého napätia. - Chovanová, Katarína; Semanová, Mária; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 61057: 1993 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha 1, Česká republika