STN EN 61057: 2003 (35 9714), Vysokozdvižné plošiny s izolačným ramenom na práce pod napätím nad 1 kV striedavého napätia. - Chovanová, Katarína; Semanová, Mária; Roškota, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 43 Elektroenergetika; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č.97 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 61057: 1993 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha 1, Česká republika
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Mária Semanová, Stanislav Roškota. Technická normalizačná komisia: TNK 43 Elektroenergetika, TNK 97 Elektroenergetika
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2006
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2013
Keywords: normy