STN EN 61243-2: 2001 (35 9724), Práce pod napätím - Skúšačky napätia Časť 2 Skúšačky odporového typu na striedavé napätie od 1 kV do 36 kV - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Sklenička, Václav; Vokálek, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61243-2: 1997 v českej verzii a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha 1, Česká republika