STN EN ISO/IEC 17024: 2013 (01 5258), Posudzovanie zhody. Všeobecné požiadavky na orgány vykonávajúce certifikáciu osôb (ISO/IEC 17024: 2012). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 107 Posudzovanie zhody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO/IEC 17024: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO/IEC 17024 z januára 2013, ktorá zrušila STN EN ISO/IEC 17024 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 107 Posudzovanie zhody
Keywords: normy