STN EN 1264-2 + A1: 2013 (06 0315), Vykurovacie a chladiace systémy zabudované pod povrchom s vodou ako teplonosnou látkou Časť 2 Podlahové vykurovanie. Skúšobné metódy na určenie tepelného výkonu pomocou výpočtových a experimentálnych metód (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1264-2: 2008 + A1: 2012