STN EN 15502-2-1: 2013 (07 0253), Vykurovacie kotly na plynné palivá Časť 2-1 Osobitná norma určená pre spotrebiče zhotovenia C a zhotovenia B2, B3 a B5 s menovitým tepelným príkonom najviac 1 000 kW - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15502-2-1: 2012