STN EN 15502-2-1: 2013 (07 0253), Vykurovacie kotly na plynné palivá Časť 2-1 Osobitná norma určená pre spotrebiče zhotovenia C a zhotovenia B2, B3 a B5 s menovitým tepelným príkonom najviac 1 000 kW - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15502-2-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 15420 z marca 2011 a STN EN 483 + A2 z júna 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Norma je nahradená normou STN EN 15502-2-1 + A1 z októbra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy