STN EN 12952-7: 2013 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 7 Požiadavky na vybavenie kotla - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-7: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12952-7 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy