STN EN 12952-18: 2013 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 18 Prevádzkové pokyny - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-18: 2012