STN EN ISO 25745-1: 2013 (27 4040), Energetická hospodárnosť výťahov, pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 1 Meranie energie a overovanie (ISO 25745-1: 2012) - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 25745-1: 2012