STN EN ISO 6165: 2013 (27 7400), Stroje na zemné práce. Základné typy. Idetifikácia a terminológia (ISO 6165: 2012). - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6165: 2012