STN EN ISO 6165: 2013 (27 7400), Stroje na zemné práce. Základné typy. Idetifikácia a terminológia (ISO 6165: 2012). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6165: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6165 z mája 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy