STN EN 60335-2-79: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-79 Osobitné požiadavky na vysokotlakové čističe a čističe parou - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-79: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60335-2-79 z apríla 2010 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-79 z apríla 2010 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 4. 2015
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy