STN EN 61010-2-033: 2013 (36 2000), Bezpečnostné požiadavky na elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie Časť 2-033 Osobitné požiadavky na ručné multimetre a iné ručné meracie prístroje pre domáce a profesionálne použitie, vhodné na meranie sieťového napätia - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61010-2-033: 2012