STN EN 1316-1: 2013 (48 0065), Listnatá guľatina. Kvalitatívne triedenie Časť 1 Dub a buk - Slamka, Marián; Radocha, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1316-1: 2012