STN EN 1316-1: 2013 (48 0065), Listnatá guľatina. Kvalitatívne triedenie Časť 1 Dub a buk - Slamka, Marián; Radocha, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 6 Lesníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1316-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1316-1 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Slamka, Marián Radocha. Technická komisia: TK 6 Lesníctvo
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2013
Keywords: normy