STN EN 1316-2: 2013 (48 0065), Listnatá guľatina. Kvalitatívne triedenie Časť 2 Topoľ - Slamka, Marián; Rasocha, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1316-2: 2012