STN EN 1316-2: 2013 (48 0065), Listnatá guľatina. Kvalitatívne triedenie Časť 2 Topoľ - Slamka, Marián; Rasocha, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 6 Lesníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1316-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1316-2 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Slamka, Marián Radocha. Technická komisia: TK 6 Lesníctvo
Keywords: normy