STN EN 408 + A1: 2013 (49 1534), Drevené konštrukcie. Konštrukčné drevo a lepené lamelové drevo. Stanovenie niektorých fyzikálnych a mechanických vlastností (Konsolidovaný text). - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 408: 2010 + A1: 2012