STN EN ISO 5270: 2013 (50 0221), Buničiny. Laboratórne hárky. Určenie fyzikálnych vlastností (ISO 5270: 2012). - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5270: 2012
Norma je nahradená normou STN EN ISO 5270 z 1.6.2023 v celom rozsahu
Táto norma nahrádza STN EN ISO 5270 z februára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy