STN EN ISO 1183-1: 2013 (64 0110), Plasty. Metódy stanovenia hustoty neľahčených plastov Časť 1 Ponorná metóda, metóda kvapalinovým pyktometrom a titračná metóda (ISO 1183-1: 2012) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1183-1: 2012