STN EN ISO 1183-1: 2013 (64 0110), Plasty. Metódy stanovenia hustoty neľahčených plastov Časť 1 Ponorná metóda, metóda kvapalinovým pyktometrom a titračná metóda (ISO 1183-1: 2012) - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1183-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1183-1 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy