STN EN 12201-3 + A1: 2013 (64 3041), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Polyetylén (PE) Časť 3 Tvarovky (Konsolidovaný text) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12201-3: 2011 + A1: 2012