STN EN 12201-3 + A1: 2013 (64 3041), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Polyetylén (PE) Časť 3 Tvarovky (Konsolidovaný text) - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12201-3: 2011 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12201-3 z apríla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy