STN EN 1555-3 + A1: 2013 (64 3042), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie plynnými palivami. Polyetylén (PE) Časť 3 Tvarovky (Konsolidovaný text) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1555-3: 2010 + A1: 2012