STN EN 1555-3 + A1: 2013 (64 3042), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie plynnými palivami. Polyetylén (PE) Časť 3 Tvarovky (Konsolidovaný text) - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1555-3: 2010 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1555-3 z februára 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy