STN EN 450-1: 2013 (72 2064), Popolček do betónu Časť 1 Definície, špecifikácie a kritériá zhody - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 450-1: 2012