STN EN 450-1: 2013 (72 2064), Popolček do betónu Časť 1 Definície, špecifikácie a kritériá zhody - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 450-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 450-1 + A1 z apríla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komísia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy